Forbrukerblanketter bl.a. til Bustadoppføingslova er nå tilgjengelig..

Arild Gustavsen - 03.12.2012

... på www.standard.no

 

Her finner du blanketter som tilgjengeliggjøres fra portalene forbrukerportalen.noregjeringen.no og relevante departementer.

De tilgjengelige byggblankettene under er ment brukt av forbrukere og er særskilt tilpasset til deg som er forbruker, jf. Bustadoppføringslova, avhendingslova og håndverkertjenesteloven. Virksomheter og andre som ønsker å abonnere på disse eller andre blanketter, relatere dem til prosjekter eller annen utvidet funksjonalitet kan kjøpe blankettene eller få mer informasjon på standard.no/eblanketter,

Slik virker tjenesten: 
 

Fyll ut blankett blankett gir deg mulighet til å fylle ut blanketten elektronisk. Dette krever innlogging. Blanketten blir lagret mens du fyller den ut, og vil være tilgjengelig i systemet i 3 måneder. I den perioden kan blanketten redigeres og skrives ut så mange ganger du vil, og dessuten overskrives. Du kan lagre en kopi av den utfylte blanketten på din egen PC om du ønsker å ha den utover 3 måneder, men denne kan ikke endres.

 

 

Skriv ut blankt skjema gir deg kun mulighet til å skrive ut blanketten uten at den er fylt ut. Du kan deretter fylle ut blanketten for hånd.

Se blankett blankett gir kun lesetilgang. Utvidet tilgang til blanketten får du ved å kjøpe den i nettbutikken på www.standard.no