Kurs

Argus har levert HMS/KS-løsninger fra 1994 og frem til i dag. Over 1200 virksomheter har valgt å benytte oss som kurs- eller systemleverandør. Våre kunder varierer i størrelse, fra enmannsbedrifter til virksomheter med over 1000 ansatte. Du finner vår referanseliste på argus.no

Se billedgalleri fra vårt kurssenter med veibeskrivelse under kursplanen.


  

 

Fagbrev som praksiskandidat i anleggsmaskinførerfaget 

For din virksomhet er ansatte med fagbrev blitt et must. Det er en kjensgjerning at det i mange kontrakter nå er krav til at minimum 40 til 50 % av arbeidede timer skal være utført av ansatte med fagbrev.

For maskinføreren personlig er et fagbrev en personlig utdanning han vil ha stor glede av resten av sitt yrkesaktive liv, ved at han som maskinfører blir mer attraktiv i markedet med fagbrev enn uten fagbrev.

Argus har utviklet et helt unikt konsept for både arbeidsgiver og praksiskandidat

  • Vi tar oss av all oppmelding innen fastsatte frister.
  • Vi legger ut for oppmeldingsavgiften.
  • Vi søker særskilt tilrettelegging av eksamen for de som har slikt behov innen fastsatte frister. Fristene for søknad om slik tilrettelegging varierer fra 0 til 4 uker etter oppmeldingsfristen.
  • Vi samler påmeldte i grupper på 9 i vårt kurssenter og gjennomfører en treningsøkt som går over 5 dager, fra mandag til fredag. Og deretter 2 repetisjonsdager uken før eksamen. Vi har god erfaring med dette opplegget. Vi har en fantastisk rating på at kandidatene består teoriprøven.
  • Når teorieksamen er bestått, kommer den praktiske prøven. Mange ønsker hjelp til oppmelding og gjennomføring der også. Vi henger på – helt til fagbrevet er på plass, dersom man ønsker det.


Javel, er dette så unikt da?

Nei. Her kommer det unike. Måten vi gjennomfører selve opplæringen på.

Vårt kurssenter på Kløfta, en svært romslig enebolig med sokkeletasje, inneholder alt man trenger for effektiv opplæring i grupper på inntil ni deltakere. Hovedetasjen består av kurslokale og spiseplass. Underetasjen har 6 gjesterom for gratis overnatting for kursdeltakere, dersom man tar til takke med enkle forhold. Du medbringer eget sengetøy, får frokost sammen med oss og varm lunsj på kursdagene. Middag kan du kjøpe på Romerikssenteret 700 m fra vårt kurssenter. Folk trives hos oss, og kandidaten lærer av oss og sine likesinnede gjennom hele uken. Slik opplæring er svært effektiv, og særdeles hyggelig for kandidaten.

Alle norske statsborgere med 5,5 år relevant praksis som anleggsmaskinfører har rett til å ta fagbrev som privatist med eksamen på en videregående skole som praksiskandidat. Eksamen foregår to ganger i året, henholdsvis i mai og november. Oppmeldingsfrister er den 31. januar og 15. september hvert år.

 

Bindende påmelding

Vi må ha alle detaljer om kandidatene klare innen den 15. januar og 1. september hvert år, slik at vi har nok tid til den delen av jobben vi har påtatt oss. Grunnen til at vi har en bindende påmelding er at man ikke kan melde opp en kandidat etter at oppmeldingsfristen er utløpt, og dermed er kursplassen blokkert for andre enn den påmeldte.


Gjeldende priser:

Teoriprøven (7 dager inkl. enkel overnatting):   Kr. 26.500,-
Praktisk prøve   (teoriforberedelse og oppmelding): Kr. 5.000,-Argus kurssenter

Argus har bygget opp sitt eget kurssenter på Kløfta, 12 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen.
Du finner det i Gjerdrumsvegen 35, 2040 Kløfta.

 

Velkommen til vårt kurssenter på Kløfta!

  Undervisning_1

 Guri og Trond  Undervisning 4Undervisning 4

Kaker

 Skjermbilde 2017-11-29 kl. 11.28.59  2017-11-29_1129